Jaarsma & de Boer tocht 2018

Jaarsma & de Boer tocht 2018

RTC-Hengelo organiseerde op zondag 25 november weer de mooie Jaarsma & de Boer tocht. Net als vorig jaar waren er twee afstanden te verrijden: een korte route van 35 km en een langere van 60 km. Naast mountainbikers was de tocht ook voor de geoefende cyclocrosser goed te doen.

Meer dan 250 fietsfanaten vertrokken ’s morgens vroeg vanaf het sportpark Vikkerhoek (Wilhelminaschool). De deelnemers aan de korte afstand reden via Delden naar Beckum en Stepelo om vervolgens via Delden weer terug te keren op het sportpark. De 60 km deelnemers reden een extra lus langs het Twentekanaal en door de bossen van landgoed Twickel. Ook het steile talud langs de A1/A35 zat in deze route. Alle soorten ondergrond kwamen voorbij: bos, heide en gravel en natuurlijk mooie single-tracks.

Op de pauzeplek verzorgde RTC Hengelo de deelnemers met warme drank en een krentenbol. Foto’s van deze tocht zijn hier te vinden.

De volgende Jaarsma & De Boertocht vindt plaats in het najaar van 2019.


 

Algemene Info

Start- en finishlocatie » sportpark Vikkerhoek (Wilhelminaschool) te Hengelo.

Kosten deelname » 4 euro voor NTFU-leden en 5 euro voor overige fietsers.

Inschrijven » tussen 9.00 en 10.00 uur

Afstand » 34 km / 59 km

Extra info » er is voldoende parkeerruimte en bovendien is er gelegenheid om te douchen.


Heb je vragen of opmerkingen? Mail de organisatie.


Plan hier uw route 


We maken gebruik van Scan & Go zodat je snel op weg kunt. Alle RTC-tochten worden georganiseerd op basis van de NTFU reglementen.


GPX-bestand downloaden