You are currently viewing Interview met Machteld

Machteld is een actieve dame binnen onze vereniging. In de winter fietst ze veel minder dan in de zomer maar wil ze toch graag actief blijven. Daarbij is ze bekend met rugklachten en is begeleiding van een fysiotherapeut erg fijn. Door het volgen van de wintertraining bij De Driesprong heeft ze minder rugklachten wanneer ze in het voorjaar weer op de racefiets “stapt”.

Machteld: “Ik doe de wintertraining nu voor het derde jaar en merk echt dat ik er baat bij heb”.

De training is voor iedereen goed te doen. De oefeningen kunnen worden aangepast aan je belastbaarheid. Je kan het dus zo zwaar maken als je zelf wilt en verantwoord is voor je lijf. De begeleiding van de trainers bevalt erg goed. “Ze zijn toegankelijk en hebben kennis en zijn ook nog eens zeer gezellig!”.

Volgens Machteld is de wintertraining een aanrader voor ieder lid. Helemaal als je weinig op de fiets zit in de winter en toch fit wilt blijven. De leden die meedoen kennen elkaar al, maar dan vooral van op de fiets en eigenlijk niet van de wintertraining. “Het is eigenlijk altijd gezellig en de sfeer is goed.“ geeft Machteld aan.

Wij willen Machteld bedanken voor het meewerken aan dit interview en wensen iedereen een sportief seizoen toe!