Jeroen’s CyclingHack juli 2018

Jeroen’s CyclingHack juli 2018

Blog 5 Design your life!

“Lifehacking is een mix tussen timemanagement, kennismanagement en persoonlijke ontwikkeling en een vleugje MacGyver. Lifehacking gaat over meer doen, in minder tijd met minder stress, zodat je slim kunt bewegen in de informatie en netwerksamenleving.”

Hallo fietsers,

Opnieuw een gloednieuwe lifehack die je fietsleven gaat verrijken. Racefietsen en mountainbiken is een way off life. Het gaat niet alleen om lekker fietsen. Er komt veel meer bij kijken. Kleding, materiaal en gadgets. Onderbelicht is misschien de thuis situatie. Misschien denken ze thuis ”he, lekker die flapdrol is even pleite”. Naast de zweetshirts hebben ze eigenlijk geen last van je. Totdat je deze lifehack ook werkelijk thuis gaat uitoefenen!!

Sinds kort heb ik een nml garage, waar ik zowaar meerdere fietsen kan ophangen. En dan kan je wel een leuke haak kopen, maar wat is er nu niet gaver om je fiets midden in de woonkamer of slaapkamer te hangen? De garage is hierna dus eigenlijk overbodig. Een (verborgen) dubbele lifehack deze keer!

Hierbij enkel design tips om je thuis, onderdeel te maken van je fiets leven.

Tip 1

Het design fiets ophang systeem.

Waar kijk je naar? Het is een wcdeksel, van hout.. met een stuur en een zadel. Met een leuk stuurlint bescherm je niet alleen je frame, maar is het voor de familie, lekker trendy!

Tip 2

De design lamp

Plaatje zegt eigenlijk genoeg. Je koopt een verrotte stoel en zet er een kom en een emaillen schenkkan op. Dan knutsel je van je ketting een lamp. Iedereen zal verstelt staan van je design creatie. De combinatie is wel essentieel!

Tip 3

De is eigenlijk niet voor in huis, maar meer voor het pauze punt. Zo blijven je benen lekker warm tijdens de koffie met appelgebak.

Ik hoop je inspiratie te geven om lekker de handen te gebruiken. Graag zie ik jullie creaties voorbij komen.

Fiets/klus groeten van Jeroen.