Bestuur

Het bestuur van RTC Hengelo is als volgt samengesteld:

  • Jorrit van Asbeck Voorzitter
  • Anne Talboom Secretaris
  • Cas Bartman Penningmeester
  • Erik Winkelmann Training coordinator
  • Eliane Mocking-Nieuwenhuis Commissie Intern
  • Vacature Commissie Extern

Voor vragen aan het bestuur kun je contact opnemen via info@rtchengelo.nl

Commissie Extern

De commissie extern verzorgt 2 toertochten, welke onder auspiciën van de NTFU worden georganiseerd. Ook niet-leden kunnen deelnemen aan deze toertochten.

Iedere toertocht valt onder verantwoordelijkheid van de toertochtcoördinator(en):

Slangenbeek Tweewielers Paastoertocht (1 april 2024): Victor Schmidt, Stefan Emmerich, Eric de Jong en Tjeerd Kooistra
SterkR veldtoertocht  (17 november 2024): Beatrix Gerritsen, Angela Peters, Jelte Pieterman en Tjeerd Kooistra

Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met de coördinator van de commissie extern: Tjeerd Kooistra (mail via info@rtchengelo.nl).

Commissie Intern

De commissie intern organiseert activiteiten voor RTC-leden. De commissie bestaat uit: Robert Grefte, Eliane Mocking-Nieuwenhuis, Peter Hefti, Marlin Klarenbeek, Cindy Lammertink en Lisa de Mol. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met de coördinator Eliane Mocking-Nieuwenhuis (mailadres: info@rtchengelo.nl).

Trainingscommissie (TC)

De TC is in 2015 opgericht en heeft als doel het professionaliseren van de opzet rondom trainingen voor zowel het wielrennen als het ATB’en. De TC wordt gevormd door de instructeurs, de ATB begeleiders en wegkapiteins binnen RTC Hengelo en is verantwoordelijk voor de opleiding van deze mensen. Daarnaast organiseert en verzorgt de TC technische trainingen voor RTC leden. Voor vragen en informatie kun je contact opnemen met de coördinator van de TC, Erik Winkelmann.

Ledenadministratie

De ledenadministratie wordt verzorgd door Gerard Wolkorte. Informatie over het lidmaatschap bij RTC Hengelo kun je hier vinden.