Prima RTC Toertocht

Prima RTC Toertocht

Op maandag 10 juni,  2de Pinksterdag, organiseert Prima Personeel in samenwerking met RTC Hengelo de “Prima RTC Toertocht”.

Racefiets tocht

De racefiets tocht is een sportieve uitdaging met twee afstanden over Nederlands en Duits grondgebied tussen Hengelo en Emmen. Eén route van 95 kilometer en één route van maar liefst 200 kilometer. De toertocht is niet bewegwijzerd, maar kan worden verreden met behulp van GPS. Tevens kan er ’s ochtends worden aangesloten bij een groep voorrijders die beschikken over GPS en die een gelijkmatig tempo fietsen. Er kan worden gestart op 2 verschillende locaties, namelijk in Hengelo of in Emmen.

Verzorging

Bij de toertocht zit van alles inbegrepen: zo zal er gezorgd worden voor eten en drinken en krijg je een zweetbandje en bidon. Halverwege de route is er een pauzeplaats ingericht in Itterbeck. In Hengelo is een ware finishplaats: er is gezellige muziek, waar je nog kunt genieten van een hapje en een drankje.  Tevens zullen er foto’s worden gemaakt en komt er een aftermovie beschikbaar van het evenement.

 

Kosten

Kosten bedragen €5,- en voor NTFU-leden €4,-. Deelnemers kunnen tussen 8.00 uur – 10.00 uur starten bij Prima personeel, aan de Diamantstraat 9 in Hengelo. Kijk voor praktische informatie en voor het aanmelden en downloaden van de routes op www.rtchengelo.nl of op www.prima.nl/toertocht.

Algemene Info

Start- en finishlocatie: Prima Personeel

Diamantstraat 9 te Hengelo of

Wimbledon 18 te Emmen

Kosten deelname: €4 voor NTFU-leden en €5 voor overige fietsers.

Inschrijven 95 km/100 km : tussen 8.00 en 10.00 uur

Inschrijven 200 km : tussen 8.00 en 09.30 uur

Extra info: er is voldoende parkeerruimte.


Heb je vragen of opmerkingen? Mail de organisatie.


Plan hier uw route naar de startlocatie in Hengelo

Plan hier uw route naar de startlocatie in Emmen


We maken gebruik van Scan & Go zodat je snel op weg kunt. Alle RTC Hengelo-tochten worden georganiseerd op basis van de NTFU reglementen.


GPX-bestand downloaden start Hengelo:

95 km

200 km

GPX-bestand downloaden start Emmen:

100 km

200 km

Inschrijven voorrijdersgroep startend in Hengelo: