Slangenbeek Tweewielers Paastoertocht

De Slangenbeek Tweewielers Paastoertocht zal in 2021 niet plaatsvinden in verband met de geldende Corona maatregelen. Hopelijk zien we je in 2022 op 18 april terug.

De Slangenbeek Tweewielers Paastoertoecht is een leuke traditie is voor wielerfanaten in Twente en daarbuiten. Zo’n 80 kilometer met wat milde klimmetjes rondom Enschede in de geur van smeulende paasvuren.

De route begint in Hengelo en leidt de deelnemers langs de Lonnekerberg, Lonneker, de oostrand van Enschede, Buurse, de Watermolen bij Haaksbergen, Sint Isidorushoeve, Beckum en Boekelo.

De start en finish van de tocht vindt plaats bij het thuishonk van RTC Hengelo op het sportpark van BWO. Deze locatie is makkelijk bereikbaar via de A1, afslag Hengelo Noord. Bij BWO is voldoende parkeerruimte beschikbaar voor deelnemers die met de auto komen. Bovendien is er gelegenheid om te douchen na de tocht.

De route is aangegeven met duidelijke gele routepijlen. Ook zal een GPS bestand beschikbaar gesteld worden. Wie de tocht liever met een groep rijdt, kan om 9.30 uur meefietsen met enkele ervaren leden van de organiserende vereniging. Onderweg kunnen de deelnemers genieten van een consumptie bij camping ‘t Stien’n Boer in Haaksbergen. Een goede gelegenheid om het Paasweekeinde sportief af te sluiten2e

Start- en finishlocatie

Sportvereniging BWO, Oldenzaalsestraat 518 te Hengelo

Kosten deelname

4 euro voor NTFU-leden en 5 euro voor overige fietsers

Inschrijven

Tussen 9.00 en 10.00 uur

Afstand

80 km

Extra

Er is voldoende parkeerruimte en bovendien is er gelegenheid om te douchen


Heb je vragen of opmerkingen? Mail de organisatie.


Plan hier uw route


We maken gebruik van Scan & Go zodat je snel op weg kunt. Alle RTC-tochten worden georganiseerd op basis van de NTFU reglementen.