Slangenbeek Tweewielers Paastoertocht

Slangenbeek Tweewielers Paastoertocht

Op Tweede Paasdag 5 april 2021 vindt de jaarlijkse Slangenbeek Tweewielers Paastoertocht plaats.

Een tocht die een leuke traditie is voor wielerfanaten in Twente en daarbuiten. Zo’n 80 kilometer met wat milde klimmetjes rondom Enschede in de geur van smeulende paasvuren.

De route begint in Hengelo en leidt de deelnemers langs de Lonnekerberg, Lonneker, de oostrand van Enschede, Buurse, de Watermolen bij Haaksbergen, Sint Isidorushoeve, Beckum en Boekelo.

De start en finish van de tocht vindt plaats bij het thuishonk van RTC Hengelo op het sportpark van BWO. Deze locatie is makkelijk bereikbaar via de A1, afslag Hengelo Noord. Bij BWO is voldoende parkeerruimte beschikbaar voor deelnemers die met de auto komen. Bovendien is er gelegenheid om te douchen na de tocht.

De route is aangegeven met duidelijke gele routepijlen en kan bovendien als GPS-track van de website van RTC Hengelo gedownload worden. Wie de tocht liever met een groep rijdt, kan om 9.30 uur meefietsen met enkele ervaren leden van de organiserende vereniging. Onderweg kunnen de deelnemers genieten van een consumptie bij camping ‘t Stien’n Boer in Haaksbergen. Een goede gelegenheid om het Paasweekeinde sportief af te sluiten!

De kosten voor deelname zijn €4,- voor NTFU-leden en €5,- voor overige fietsers.

Algemene Info

Start- en finishlocatie » Sportvereniging BWO, Oldenzaalsestraat 518 te Hengelo.

Kosten deelname » €4,- voor NTFU-leden en €5,- voor overige fietsers.

Inschrijven » tussen 9.00 en 10.00 uur

Afstand » 80 km

Extra info » er is voldoende parkeerruimte en bovendien is er gelegenheid om te douchen.


Heb je vragen of opmerkingen? Mail de organisatie.


Plan hier uw route   


We maken gebruik van Scan & Go zodat je snel op weg kunt. Alle RTC-tochten worden georganiseerd op basis van de NTFU reglementen.


GPX-bestand downloaden