You are currently viewing Lonnekerberg Veldtoertocht 2022

6 maart 2022. Een frisse, zonnige zondagochtend. Dat was het. Een ruime 130 deelnemers aan de Lonnekerberg Veldtoertocht genoten er met volle teugen van! Een ochtend om niet te vergeten.

Want het was even wennen voor ons allemaal. Na bijna twee jaar coronapauze mocht het weer: een evenement als dit organiseren. De vorige editie van deze tocht was op 8 maart 2020, de weersomstandigheden waren praktisch hetzelfde. Echter was het dit jaar een behoorlijk natte bende in het bos. In de voorbereiding is goed nagegaan of de route wel over (of eigenlijk door) bepaalde paden kon. De deelnemers merkten op een enkele plek dat de pijlen en linten voor wat verwarring zorgden. Helaas resulteerde het in hier en daar een speurtochtje. Neemt het plezier in het fietsen niet weg. Het was een gezellige boel bij bij de pauzeplek bij zorgboerderij “de Rökker” waar onze vrijwilligers klaarstonden met broodjes en een warm drankje.

Ook stonden er op de drukke oversteken alerte mensen in dikke jassen klaar te wijzen op het aankomende verkeer.

Er was ook plezier onderweg: dat is te zien op de foto’s die onze fotograaf Alex Hoogeveen maakte, deze staan hier.

Wat ook wennen was voor de deelnemers: onze nieuwe clubkleding. We zijn in het frisse nieuwe groen gestoken door KCC. Met trots dragen we nu het tenue mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Alle deelnemers en vrijwilligers bedankt voor jullie aanwezigheid! Tot ziens bij de Paastoertocht op Tweede Paasdag, op de racefiets.

Jouw privacy is belangrijk. Mocht er een foto tussen zitten waar je op staat en wenst verwijderd te worden, laat dit ons weten (pr-communicatie@rtchengelo.nl), dan volgen we dit zo snel mogelijk op.