You are currently viewing Lonnekerberg Veldtoertocht

Lonnekerberg Veldtoertocht

Ook in 2022 zullen we de laatste veldtoertocht van het seizoen in onze regio organiseren en wel op 6 maart 2022. Eerlijk gezegd, hebben we een beetje een haat-liefde verhouding met deze tocht. De weersomstandigheden van de editie van 2019 waren barbaars. Nat en koud, niet het ideale weer voor een veldtoertocht. Een kleine 50 bikkels fietsten de tocht, onder het motto “No mud, no glory”. Daarentegen was het weer in 2020 fantastisch: zonnig, lekker fris en een stevige bries. Een ruime 200 deelnemers stonden aan de start. Helaas moesten we de tocht in 2021 afgelasten vanwege de lockdown.

in 2022 kan er wederom gefietst worden over twee afstanden, te weten 35 en 55 km. De routes gaan door het fraaie buitengebied van het Lonnekermeer, Hof Espelo en de Lonnekerberg. De langere tocht maakt nog een extra uitstapje naar de vaste ATB route over het terrein van de Universiteit Twente. 

De foto’s van de laatst verreden editie (2020) staan hier.

Start- en finishlocatie

Sportvereniging BWO, Oldenzaalsestraat 518 te Hengelo

Kosten deelname

4 euro voor NTFU-leden en 5 euro voor overige fietsers

Inschrijven

Tussen 9.00 en 10.00 uur

Afstanden

35 km en 55 km

Extra

Er is voldoende parkeerruimte en bovendien is er gelegenheid om te douchen


Heb je vragen of opmerkingen? Mail de organisatie.


Plan hier uw route


We maken gebruik van Scan & Go zodat je snel op weg kunt. Alle RTC-tochten worden georganiseerd op basis van de NTFU reglementen.